Šlepanje vozila iz Evropske unije

Profesionalna posada za šlepanje Auto Car Plus je u službi vozača na području cele teritorije Republike Srbije i država Evropske unije. Bez obzira da li živite u Minhenu i potrebno vam je šlepovanje vozila. Ili ste stanovnik Beograda i treba vam automobil dovežen kući, jedan od naša tri vozača na raspolaganju su 24 sata dnevno.

Vršimo šlepanje vozila na duže relacije!

Uslugu šlepanja na duže relacije ne nudi svaka kompanija koja radi pomoć na putu. Mnoge kompanije za šlepanje iz Subotice više vole da ostanu u lokalu, jer nisu u mogućnosti da njihovo vučno vozilo voze van grada duže od nekoliko sati. Međutim, u pružanju pomoći na putu u Republici Mađarskoj možemo vam pomoći bez obzira na doba dana ili noći i bez obzira koliko daleko vaše vozilo treba da se prevozi.

Šlepovanje na duge staze koristi se iz više razloga i obično uključuje sigurno postavljanje vozila na vučno vozilo sa ravnom platformom. Korišćenje ravne platforme za vuču na velike udaljenosti, pomaže da se osigura da na automobilu ne dođe do oštećenja dok je u tranzitu sa nama.

Sedišta u kabini
Ne možete sami da se vozite? Ne dozvolite da vaš automobil bude jedini koji dolazi kući! Nudimo sedenje u kabini u našim servisnom vozilu za nasukane vozače baš kao što ste i vi.

Naša usluga šlepanja vozila na velike udaljenosti je optimizovana za sva vozila koja su skupa i koja se moraju prevoziti na velike udaljenosti ili su totalno oštećena. Vaš automobil ćemo sigurno isporučiti do odredišta, bilo da je to vaš dom, servis automobila.

Nazovite danas za BESPLATNU procenu troškova šlepovanja

Ne gubite vreme, novac i stres. Pozovite nas na +381-65-553-5406 ili +381-63-535-406 odmah ako vam trebaju pristupačne, profesionalne usluge šlepovanja na duže relacije.