Šlepanje vozila iz Mađarske u Srbiju

Šlepanje vozila iz Mađarske u najkraćem mogućem roku po najpovoljnijim cenama

Šlepanje vozila iz Mađarske u Srbiju je jedna od najpopularnijih servisa koji nudi Auto Car Plus šlep služba. Naša bazna stanica se nalazi blizu granice Republike Mađarske, tako da u jako kratkom vremenskom periodu možemo stići do vas da Vam pružimo pomoć na putu.

Ukoliko ste imali kvar ili saobraćajnu nezgodu Mađarskoj, smirite se i nazovite nas odmah! Naši operateri će vas posavetovati šta da radite dok naše šlep vozilo ne stigne. Odmah po pozivu šlep služba kreće ka vama kako bi vas i vaše vozilo prevezli na željenu destinaciju.

Naše usluge su šlepovanje pokvarnih, havarisanih i novih vozila. Ukoliko ste imali nezgodu na putu i vaše vozilo je havarisano, mi smo tu za vas, pored šlepovanja vašeg vozila vršimo i izvlačenje istog sa mesta nesreće.

U slučaju većih kvarva vršimo transport u naš savremeno opremljen servis, gde nudimo kompletne usluge. Stručno osoblje sa višegodišnjim iskustvom Vam brzo i lako može otkloniti sve vrste mehaničkih kvarova do redovnog održavanja i servisa Vašeg vozila.

Mesta iz kojih često vršimo šlepanje iz Mađarske

Auto putevi, gradovi i okoline gradova iz kojih često vršimo šlepanje vozila su: Auto put A5, A1, Erd, Solnok, Segedin, Budimpešta, Pečuj, Miškolc, Kečkemet, Miškolc. Pozovite nas iz bilo kog dela Mađarske na jedan od naših telefonskih brojeva, i mi dolazimo do vas.

Nazovite danas za BESPLATNU procenu troškova šlepanja iz Mađarske

Ne gubite vreme, novac i stres. Pozovite nas na +381-65-553-5406 ili +381-63-535-406 odmah ako vam trebaju pristupačne, profesionalne usluge šlepovanja na duže relacije. Kontaktirajte nas!